Slagalica hitno prekinuta! Voditeljka izjavila ovo, a onda je nastao muk i crnilo na ekranu! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 17.Feb.2017, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Slagalica" hitno prekinuta! Voditeljka izjavila ovo, a onda je nastao muk i crnilo na ekranu! (VIDEO)

Ovo se do sada nikada nije dešavalo!

TV kviz "Slagalica" već godinama privlači veliku pažnju sprske javnosti i zbog toga nosi epitet jednog od najpopularnijih emisija u Srbiji.

"Slagalica" obično služi da nas zabavi, ali ovaj put nas je ozbiljno rastužila! (VIDEO)

Pored tradicije koju ovaj kviz ima, u poslednje vreme "Slagalica" je postala poprište raznoraznih lapsusa takmičara, zbog koje se i oni, a i gledaoci u velikom broju slučajeva, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << slatko nasmeju. Nezamenljiv u tom smislu je, svakako, legenda Slavoljub zvani "Ćivot".

Naravno, dešava se i da se kompjuteru potkrade neka sistemska greška, te takmičari nepravedno izgube koji poen, i sve to pod budnim okom kamere.

Međutim, do sada se nije desio slučaj da "Slagalica" bude naglo prekinuta, a takvu odluku je ovoga puta donela režija zbog peha koji je voditeljka napravila u programu.

Naime, ona je je najavila poslednju igru "Asocijacije", ali se ispostavilo da njena najava nije bila dobra, te je ekran odjednom postao crn - i "crnilo" je trajalo skoro 15 sekundi! Iako gledaoci ništa nisu mogli da vide, svakako su mogli da čuju razgovor voditeljke i režije, jer ton nije bio ugašen.

"Najavljujemo asocijacije?" zbunjeno je upitala voditeljka.

Nakon toga je ekran ponovo pocrneo, a u pozadini se mogao čuti voditeljkin smeh.

Pogledajte kako je to izgledalo:



Ova epizoda "Slagalice" je emitovana još prošle godine u ovo vreme, ali i dalje ne prestaje da intrigira jer predstavlja svojevrsni presedan u istoriji ovog kviza.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.