Sjajan potez jedne kompanije dokaz je da nije sve u profitu (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 17.Feb.2017, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajan potez jedne kompanije dokaz je da nije sve u profitu (FOTO, VIDEO)

Dane koje provode usamljeni i izolovani zbog bolesti, deci je teško nadomestiti, ali jedna kompanija je našla savršen način za to.

Kompanija "American Girl" napravila je prvu mušku lutku koja će nositi naziv Logan Everet i to je samo jedna u nizu inovacija u pravljenju raznovrsnih lutaka.



Jedan od revolucionarnih projekata je lutka koja >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ima dodatke u vidu lekova i injekcija za dijabetičare, kako bi oboleli mališani mogli da se osećaju manje usamljeni u bolesti.

American Girl announces its first boy character will be available starting Feb. 18 and comes with his own drum set. https://t.co/iJyfvpDxlo pic.twitter.com/rJNfsrOXcZ

"American Girl" je postala čuvena po proizvodnji lutaka kojima se slavi rasna i kulturološka različitost.

Lutka bez kose koja predstavlja devojčicu koja je obolela od leukemije, samo je jedan od svetlih primera ove kompanije.

We love the American Girl Doll w/out hair - so powerful for kids w/ alopecia or going through chemo to see. pic.twitter.com/Sqy1nyTK71

Psiholozi i pedijatri ukazuju da deca sa hroničnim bolestima neretko osećaju usamljenost i izdvojenost iz društva, jer znaju da njihovi vršnjaci nemaju takve probleme.

So, American Girl Is Releasing Its First American Boy Doll https://t.co/DdwQTF3sm4 #Fashion #Beauty

Zato je važno  da imaju bar igračke sa kojima mogu da se poistovećuju.

PREMIJERA PREDSTAVE "PETAR PAN": Lutkarski spektakl kao ilustracija priče o večitom dečaku!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.