Siromašnom dečaku ukrali kupine koje je prodavao: Koje smo dno dotakli kao društvo FOTO

Izvor: B92, 21.Avg.2020, 17:54

Siromašnom dečaku ukrali kupine koje je prodavao: "Koje smo dno dotakli kao društvo" FOTO

Siromašni dečak iz Bosne i Hercegovine snimljen je kako sedi sam pored puta i plače, nakon što mu je grupa starijih dečaka ukrala kupine koje je tog dana ubrao u šumi i prodavao uz ulicu.

Fotografiju tužnog dečaka objavio je Selmir Šljivić.

"Prodavač kupina na putu M18, Brlošci, opština Kladanj. Plače jer su mu neki momci probali kupine, oteli iste i pobegli. Stadoh i nije važno šta uradih ali uspeo sam prokleti i ove i sve one koji otimaju, novac, život, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ljubav, život", napisao je Selmir u objavi.

Selmir navodi da je detetov otac nezaposlen, a majka stalno kod doktora, jer je bolesna.

"Koje smo dno dostigli kao društvo da su deca primorana da rade, da ne budu zaštićeni i još da im otimamo i to malo rada i zarade. Baš me stid a Boga mi pomognem koliko mogu. Prestao je mali plakati i ima još jednu posudu da proda", nastavio je on.

U javnosti se kasnije pojavila informacija da dečak prodajom kupina svakog leta skuplja novac kako bi se opremio za školu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.