PRIČA OVOG DEČAKA RASTUŽILA JE CEO REGION: Uplakan sedeo kraj puta jer su mu ukrali kupine koje je hteo da proda

Izvor: Kurir, 21.Avg.2020, 11:41

PRIČA OVOG DEČAKA RASTUŽILA JE CEO REGION: Uplakan sedeo kraj puta jer su mu ukrali kupine koje je hteo da proda

Društvene mreže u Bosni i Hercegovini potresla je fotografija plavokosog dečaka koji plače uz put nakon što mu je grupa starijih dečaka ukrala kupine koje je tog dana ubrao u šumi i prodavao.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO JE DEČAK KOME SU UKRALI KUPINE: Tražili su da ih stavim u kesu, a onda su pobegli! Ova priča sada ima srećan kraj

Izvor: Kurir, 21.Avg.2020

Nakon što se medijima proširila priča plavokosog dečaka koji je plakao kraj puta jer su mu ukrali kupine koje je hteo da proda, slučaj je dobio veliku pažnju regionalne javnosti.

Nastavak na Kurir...

Sedi pored puta i plače, jer mu je grupa starijih ukrala kupine koje je nabrao u šumi

Izvor: Luftika.rs, 22.Avg.2020, 11:07

Fotografija nastala u Bosni i Hercegovini slomila je srce korisnicima društvenih mreža. Naime, na njoj vidimo dečaka koji sedi pored puta i neutešno plače, jer mu je grupa starijih dečaka ukrala kupine koje je brao u šumi i prodavao, kako bi zaradio neki dinar za hranu.. Ovog siromašnog dečaka...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.