Šinejd OKonor poslednju objavu posvetila pokojnom sinu: Otkad ga nema, živim kao mrtvac FOTO

Izvor: B92, 27.Jul.2023, 13:26

Šinejd O'Konor poslednju objavu posvetila pokojnom sinu: "Otkad ga nema, živim kao mrtvac" FOTO

Svoje treće dete, sina Šejna, rodila je 2004. dok je bila u vezi sa muzičarem Donalomom Lunijem, a Šejn je, nažalost, u 17. godini preminuo, u januaru 2022, od čega pevačica nije mogla da se oporavi.

Poslednju objavu na Tviteru, koju je pevačica Šinejd O'Konor napisala deset dana pre smrti, posvetila je pokojnom sinu Šejnu.

"Od tada živim kao mrtvac. On je bio ljubav mog života, svetlost moje duše. Bili smo dve polovine jedne duše. On je bio jedina osoba >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koja me je bezuslovno volela. Izgubljena sam bez njega", napisala je pevačica.

Ona se takođe oglasila i na Fejsbuku nešto ranije, tačnije 8. jula i podelila novosti o svom životu, rekavši da se vratila u London nakon "23 godine odsustva", kao i da je "veoma srećna što je kod kuće“. Naizgled uzbuđena, rekla je da "uskoro završava svoj album" i da planira da ga objavi početkom sledeće godine.

"Nadam se turneji u Australiji i Novom Zelandu krajem 2024. godine, a potom i koncertima u Evropi i SAD početkom 2025. godine", napisala je ona.

Takođe je podelila snimak sebe u svom stanu kako bi 'dokazala svoj identitet' nakon što su njeni pratioci posumnjali da se radi o lažnom profilu. Ona je pratiocima pokazala svoj stan, buket cveća koji joj je prijateljica poklonila ranije u toku dana, i svoju novu gitaru, koju je sa nestrpljenjem iščekivala da koristi da "piše nove pesme“.

Šinejd se udavala četiri puta i rodila je četvoro dece. Prvog sina Džejka dobila je 1987. sa prvim mužem, muzičkim producentom Džonom Renoldsom, koji je producirao nekoliko njenih albuma, uključujući "Universal Mother". Godine 1996, u vezi sa irskim novinarom Džonom Votersom, dobila je devojčicu po imenu Bridžidin Rojsin.

Treće dete, sina Šejna, rodila je 2004. dok je bila u vezi sa muzičarem Donalomom Lunijem. Ona je dve godine kasnije dobila i sina Ješuu Frensisa Nila Bonadija, a njegov otac je Frenk Bonadio. Bila je shrvana smrću sina Šejna, a njeni obožavaoci su se donedavno nadali da je sve bolje i da se vraća muzičkoj karijeri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.