PREMINULA mužička legenda u 56.godini samo 18 meseci nakon što je PREMINUO i NJEN 17-godišnji SIN - patila od bipolarnog poremećaja i TEŠKE DEPRESIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 21:07

PREMINULA mužička legenda u 56.godini samo 18 meseci nakon što je PREMINUO i NJEN 17-godišnji SIN - patila od bipolarnog poremećaja i TEŠKE DEPRESIJE

Čuvena pevačica Šinejd O'Konor preminula je u 56. godini.

 

Irska pevačica postala je slavna širom sveta 1990. svojom srceparajućom obradom pesme "Nothing Compares 2 U".

U januaru prošle godine, njen sin Šejn (17) oduzeo je sebi život nakon što je pobegao iz bolnice za rehabilitaciju u kojoj je bio je i pre toga pokušao da se ubije.

Nakon smrti sina objavila niz uznemirujućih statusa nakon kojih ju je policija odvezla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u bolnicu.

"Odlučila sam da sledim svog sina. Nema smisla da živim bez njega. Sve što dotaknem, uništim. Živela sam samo zbog njega, a sada ga nema. Uništila sam svoju porodicu. Moja deca ne žele da me vide. Ja sam us*ana osoba. A vi svi mislite da sam fina jer znam da pevam. Nisam", napisala je Šinejd.

Taman kada je bila na vrhuncu slave i popularnosti, njena je karijera krenula nizbrdo.

Poznato je da godinama patila od bipolarnog poremećaja i teške depresije.

Publika je godinama bila vrlo zainteresovana za nju i pored toga što bila nije aktivna. Objavila je i svoju autobiografiju „Rememberings“ .

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PREMINULA POZNATA IRSKA PEVAČICA ŠINEJD O’KONOR Posle samoubistva sina izgubila volju za životom

Izvor: Pančevac-online.com, 26.Jul.2023

Irska pevačica Šinejd O’Konor je umrla u 56. godini života. Podsetimo, njen sin je preminuo pre 18 meseci, a ona je prebačena u bolnicu nekoliko dana nakon smrti 17-godišnjeg Šejna. Šinejd se teško nosila sa smrću svog deteta, a jedino je zbog njega želela da živi, napisala je pevačica...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.