Sestra Maraje Keri živi na rubu egzistencije: Nemam zube i ne mogu da ih priuštim VIDEO

Izvor: B92, 13.Nov.2023, 15:32

Sestra Maraje Keri živi na rubu egzistencije: "Nemam zube i ne mogu da ih priuštim" VIDEO

Pevačica Maraja Keri i njena sestra Alison već dugo nisu u dobrim odnosima, a čak su završile i na sudu pre nešto više od dve godine.

Alison, koja ima 61 godinu, sada se oglasila na društvenim mrežama videom kojim je mnoge zaprepastila. Naime, u video snimku ona navodi kako živi bez zuba jer ne može sebi da priušti intervenciju, iako joj je sestra jedna od najbogatijih i najslavnijih pevačica današnjice.

"Ja sam Alison Keri i nažalost živim bez zuba. Nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uspela da ih zamenim. Volela bih da mogu da ih zamenim, ali jednostavno nemam novca i tako stvari stoje. Gotovo je nemoguće obavljati neke stvari bez zuba. To je sve što stvarno imam da kažem“, govori ona u videu koji se širi društvenim mrežama. I dok ima raznih komentara, mnogo je onih koji podržavaju Maraju navodeći da nije njena odgovornst da se "brine" o sestri koja ima 61 godinu, kao i da je već pokušala da joj pomogne.

"Zavisnost, prostitucija i AIDS su neki od njenih izazova. Maraja je pokušala, ali postoji toliko toga što možete sami učiniti ako oni nisu voljni"; Mrzim Maraju Keri, ali činjenica da je njena sestra otišla na društvene mreže samo da pokaže koliko izgleda loše, pokazuje koliko je toksična"; "Ponekad porodica spali mostove. Zašto kriviš Maraju? Ljudi moraju da žive sa izborima koje sami donose", samo su neki od brojnih komentara ispod ovog videa.

Podsetimo, nakon što je pevačica objavila memoare pod nazivom „The Meaning of Mariah Carey“, Alison je podnela tužbu Vrhovnom sudu Njujorka.

Ona je tada tražila 1,25 miliona dolara zbog duševne boli koju joj je sestra navodno nanela. U tužbi je navela da je u knjizi Maraja Keri iznela brojne optužbe na njen račun, a da za njih nije bilo dokaza. To uključuje navode da je Alison zlostavljala Maraju, bacala na nju vrelu vodu koja joj je zadala opekotine trećeg stepena, davala joj valijum, te da je pokušala da je podvodi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.