Šest znakova koji dokazuju da vam fali Vitamin D

Izvor: OkRadio.rs, 12.Feb.2024, 09:42

Šest znakova koji dokazuju da vam fali Vitamin D

Vitamin D jedan je od ključnih vitamina, koji mnogima nedostaje tokom zimskih meseci jer smo manje izloženi sunčevoj svetlosti, a i dani su kraći. Doktorka Džanin  istakla je šest jasnih znakova nedostatka vitamina D:   1. Bolovi u skočnom zglobu – Ako osetite bolove u skočnom zglobu i donjem delu stopala, posebno odmah posle buđenja, to bi moglo da ukazuje na nedostatak vitamina D.   2. Upala mišića – Ukoliko se budite sa upalom mišića, a znate da prethodnog dana niste imali intenzivan trening, ili ste od jutra ukočeni, to bi moglo da ukazuje da vam fali ovog vitamina.   3. Ukočen vrat – Doktorka upozorava da...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Doktorka otkrila 6 znakova koji ukazuju da vam fali vitamin D: Jedan od njih je bol u zglobovima

Izvor: Kurir, 12.Feb.2024

Vitamin D jedan je od ključnih vitamina, koji mnogima nedostaje tokom zimskih meseci jer smo manje izloženi sunčevoj svetlosti, a i dani su kraći. Nizak nivo ovog vitamina može dovesti do niza zdravstvenih problema, zbog čega je važno prepoznati simptome koji ukazuju na to.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.