Šeron Stoun zaprepašćena ponudom muškaraca: Osuđeni kriminalac i heroinski zavisnik

Izvor: B92, 27.Jan.2024, 22:23

Šeron Stoun zaprepašćena "ponudom" muškaraca: "Osuđeni kriminalac i heroinski zavisnik"

Iako je nekada bila jedna od najpoželjnijih Holivudskih glumica, Šeron Stoun je ipak u ovim godinama rešila da potraži ljubav uz pomož interneta.

Naime, Šeron je u najnovijem intervjuu ispričala je kako je jedan muškarac kojeg je upoznala uz pomoć aplikacije osuđeni kriminalac, dok je drugi "heroinski zavisnik koji izgleda kao nakon uzimanja 20.000 injekcija droge, na slici koju joj je poslao". Sve to je ispričala za TheTimes.

Kako je dalje objasnila, ona je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << otišla na sastanak sa muškarcem kog je upoznala na aplikaciji, i našla se s njim na zakazanom mestu u hotelu "Bel Eiru" u Los Anđelesu, a kada je konobar došao da poruče piće znala je da mora da ode.

"Rekla sam konobaru da mi donese čašu vode, a čim je on naručio absint ili nešto slično, izvinila sam se uz reči - Izvini, ne mogu da ostanem".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.