Život

Subota, 27.01.2024.

21:10

Šeron Stoun zaprepašćena "ponudom" muškaraca: "Osuđeni kriminalac i heroinski zavisnik"

Iako je nekada bila jedna od najpoželjnijih Holivudskih glumica, Šeron Stoun je ipak u ovim godinama rešila da potraži ljubav uz pomož interneta.

Izvor: B92

Šeron Stoun zaprepašćena
Foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Naime, Šeron je u najnovijem intervjuu ispričala je kako je jedan muškarac kojeg je upoznala uz pomoć aplikacije osuđeni kriminalac, dok je drugi "heroinski zavisnik koji izgleda kao nakon uzimanja 20.000 injekcija droge, na slici koju joj je poslao". Sve to je ispričala za TheTimes.

Kako je dalje objasnila, ona je otišla na sastanak sa muškarcem kog je upoznala na aplikaciji, i našla se s njim na zakazanom mestu u hotelu "Bel Eiru" u Los Anđelesu, a kada je konobar došao da poruče piće znala je da mora da ode.

"Rekla sam konobaru da mi donese čašu vode, a čim je on naručio absint ili nešto slično, izvinila sam se uz reči - Izvini, ne mogu da ostanem".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: