Sedam fotografija koje su obeležile nedelju! (18. 09 - 24. 09. 2017.)

Izvor: BKTV News, 24.Sep.2017, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedam fotografija koje su obeležile nedelju! (18. 09 - 24. 09. 2017.)

Redakcija BKTVNews za vas je izdvojila najzanimljivije fotografije koje su ostavile najjači utisak u protekloj nedelji.

1.

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić prisustvovao u Njujorku sastanku na kojem se razgovaralo o posledicama uragana "Irma" i pomoći ugroženima. Dačić je iskoristio priliku da priđe predsedniku SAD-a Donaldu Trampu, a još nije poznato o čemu je ministar spoljnih poslova Srbije razgovarao sa prvim >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << čovekom Amerike.

2.

U razornom zemljotresu koji je u utorak pogodio Meksiko, stradale su najmanje 282 osobe, 50 se vodi kao nestalo, a srušilo se pedesetak zgrada u Meksiko sitiju i drugim mestima.

3.

Srbija je i to dočekala! Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp prihvatio je poziv da poseti Srbiju, izjavio je u Njujorku predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je objasnio da je imao priliku da malo duže od ostalih lidera provede u društvu Trampa i da je mogao da mu iznese razloge zašto treba da dođe u našu zemlju. Pored Trampa, u Srbiju bi uskoro trebalo da dođe i predsednik Francuske Emanuel Makron.

4.

Velika stvar za Nemačku, a i celu Evropu! Kancelar Angela Merkel i njeni demohrišćani pobedili su na saveznim nemačkim izborima sa osvojenih najmanje 33,5 odsto glasova. 

5.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je danas pasoš Republike Srbije britanskom glumcu i reditelju Rejfu Fajnsu rečima: "Ovo je tvoj novi pasoš".

6.

Košarkaško srebro stiglo u Srbiju! Reprezentativci Srbije Bogdan Bogdanović i Vladimir Štimac na aerodromu Nikola Tesla sa navijačima. Košarkaška reprezentacija Srbije vodenim lukom dočekana je prilikom sletanja aviona u Beograd posle osvajanja srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Istanbulu.

7.

Svečani doček košarkaške reprezentacije Srbije, koja je na Evropskom prvenstvu u Istanbulu osvojila srebrnu medalju, održan je kod Starog dvora u Beogradu gde su se okupili mnogobrojni građani. 

Podsetimo, u finalu Evropskog prvenstva, Slovenija je savladala Srbiju sa 93:85 i osvojila zlatnu medalju! (FOTO)

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.