Satima pevala sa ogromnom otvorenom ranom: Lepo od nje...” VIDEO

Izvor: B92, 27.Apr.2023, 14:01

Satima pevala sa ogromnom otvorenom ranom: "Lepo od nje...” VIDEO

Američka pevačica Tejlor Svift trenutno je na Eras turneji i pre nekoliko dana je nastupila u Hjustonu, a na tom koncertu imala je malu nezgodu, koja nije prošla nezapaženo od njenih najvernijih fanova.

Naime, Sviftova je dobar deo koncerta pevala sa ogromnom otvorenom ranom na levom dlanu. Obožavaoci su to odmah videli, a društvenim mrežama se širi nekoliko video snimaka na kojima se jasno vidi velika krvava rana na njenoj ruci, a fanovi su čak napravili i kompilaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << video snimaka na kojima se vidi kako je Sviftova pokušavala da zakrpi ranu u pauzama raznim zavojima i flasterima, ali uzalud nije uspela.

Na kraju se oglasila i sama pevačica i objasnila kako je došlo do nezgode. "Za one koji pitaju kako sam zaradila posekotinu na ruci, dobro sam i to je bila samo moja krivica. Spotakla sam se na rub haljine i pala u mraku iza pozornice dok sam trčala na presvlačenje. Sve je to povezano s retrogradnim Merkurom. Ne brinite se za mene, ja sam dobro" napisala je Svift.

Brojni korisnici društvenih mreža pohvalili su je zbog profesionalnosti. "Tejlor je pravi profesionalac”, "Rana koju je zadobila izgleda prilično bolno, ali je ipak odradila odličan koncert”, "Lepo od nje što je objasnila šta se desilo”, samo su neki od komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pevačica Tejlor Svift pala na nastupu i pevala sa OTVORENOM RANOM - ''Za sve je kriv RETROGRADNI MERKUR'' (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 13:02

Fanovi su primetili da nešto nije u redu...Američka pevačica Tejlor Svift trenutno je na turneji Eras Tour i pre nekoliko je dana nastupala u Hjustonu, a na tom je koncertu doživela i malu nezgodu, koja nije prošla nezapaženo kod njenih najvernijih fanova...a timeline of bandage-gate, let’s she...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.