Pevačica Tejlor Svift pala na nastupu i pevala sa OTVORENOM RANOM - Za sve je kriv RETROGRADNI MERKUR (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 13:02

Pevačica Tejlor Svift pala na nastupu i pevala sa OTVORENOM RANOM - ''Za sve je kriv RETROGRADNI MERKUR'' (VIDEO)

Fanovi su primetili da nešto nije u redu.

Američka pevačica Tejlor Svift trenutno je na turneji Eras Tour i pre nekoliko je dana nastupala u Hjustonu, a na tom je koncertu doživela i malu nezgodu, koja nije prošla nezapaženo kod njenih najvernijih fanova.

a timeline of bandage-gate, let’s she deserves so much praise for this she literally did the entire rep set with an open wound I love her too much

cr: @/x.taylorswift.x13 on tiktok pic.twitter.com/xU157jol6K
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— L🫧 (Taylor’s version) (@TSgoldenrush) April 24, 2023

Naime, Svift je dobar deo koncerta otpevala sa ogromnom otvorenom ranom na levom dlanu. Obožavatelji su to odmah videli i društvenim se mrežama širi nekoliko snimaka na kojima se jasno vidi velika krvava rana na njenoj ruci, a fanovi su napravili čak i kompilaciju snimaka na kojoj pokazuju kako je Tejlor pokušala zavojima i flasterima da "zakrpi" ranu, ali u tome nikako nije uspevala.

Na kraju se oglasila i sama pevačica i objasnila kako je došlo do nezgode.

- Za one koji pitaju kako sam zaradila posekotinu na ruci, dobro sam i to je bila samo moja krivica. Spotakla sam se na rub haljine i pala u mraku iza bine dok sam trčala na presvlačenje. Sve je to povezano s retrogradnim Merkurom. Ne brinite se za mene, ja sam dobro - napisala je Tejlor.

Taylor hurted her hand during the Eras Tour in Houston, TX#taylorswift pic.twitter.com/grc4sQhDI1

— Taylor Swift Updates (@tswiftupdating) April 24, 2023

Brojni su je korisnici društvenih mreža pohvalili zbog profesionalnosti. "Tejlor je prava profesionalka", "Rana koju je zadobila izgleda dosta bolno, a ona je svejedno odradila sjajan koncert", "Lepo od nje što je objasnila šta se dogodilo", samo su neki od komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.