Samo je hteo da pomazi lava: Zastrašujući snimak obišao planetu

Izvor: B92, 16.Jun.2018, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Samo je hteo da pomazi lava": Zastrašujući snimak obišao planetu

Na internetu kruži neverovatan video-snimak turiste koji kroz prozor džipa pokušava da pomazi lava.

Grupa turista koja se uputila u na safari po pustinji i rezervatima divljih životinja pamtiće ovo putovanje celog života. Naime, jedan iz grupe rešio je da kroz otvoreni prozor džipa pomazi lava.

Nepromišljen potez mogao ga je koštati života, jer se lav u sledećem trenutku okrenuo i urliknuo, a turisti uspaničili.

Južnoafrički safari rendžer Nas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Smit je kazao da samo oni koji rade u divljini znaju kolika je brzina lava i da je mogao da smrska ruku u sekundi.

"Lav je sposoban da izvuče tog turistu kroz otvoren prozor i odmah ga ubije ispred njegovih prijatelja. Imali su sreću da su pobegli. To što je uradio je bilo neverovatno glupa stvar", napominje rendžer.

Nas kaže da je lav, da je hteo, mogao da uleti kroz prozor i sve ih ubije. Dodaje da su imali sreće da se se izvuku.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Da li je ovo moguće? Zastrašujući snimak obišao planetu

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jun.2018, 00:58

Na internetu kruži neverovatan video-snimak turiste koji kroz prozor džipa pokušava da pomazi lava...Grupa turista koja se uputila u na safari po pustinji i rezervatima divljih životinja pamtiće ovo putovanje celog života. Naime, jedan iz grupe rešio je da kroz otvoreni prozor džipa pomazi lava...Nepromišljen...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.