Rijana zna kako: Pevačica naplatila nastup pet hiljada dolara

Izvor: B92, 02.Mar.2024, 19:04

Rijana zna kako: Pevačica naplatila nastup pet hiljada dolara

Rijana je angažovana da nastupi na ceremoniji pre zvaničnog venčanja najbogatijeg čoveka u Indiji, Mukeša Ambanija, koji nije imao nikakav problem da pevačici isplati pet miliona dolara za nastup.

Venčanje je osmišljeno kao trodnevni provod i Rijanin nastup je samo deo programa koji traje tri dana.

Celokupna organizacija koštala je 120 miliona, plus troškovi za goste koji iznose oko 20 miliona dolara, tvrde izvori za Dejli mejl.

Kako izvori tvrde, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na venčanju će se pojaviti kao gosti Bil Gejts i Ivanka Tramp. Mnoge ne čudi što će Rijana imati nastup na venčanju milijarderovog sina, jer je isti 2018. godine platio Bijonse da nastupi na rođendanu njegove ćerke, tako da nastup Rijane i izdvojeni novac nije ništa za patrijarhata porodice Ambani.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.