Izvor: B92, 12.Sep.2023, 10:06

Reka vina tekla ulicama: Snimci iz Portugala obišli svet, nikome nije jasno šta se desilo VIDEO

Neverovatni snimci dolaze iz grada Sao Lorenko do Bairo u Portugalu, nakon što se izlilo 2,2 miliona litara vina iz dve cisterne.

Naime, pod nerazjašnjenim okolnostima prolila su se dva rezervoara u vlasništvu destilerije Levira.

Građani ovog portugalskog mesta s nevericom su gledali u bujicu vina koja protiče ulicama, a te količine vode dovoljne su da napune jedan olimpijski bazen.

Zbog velikog izlivanja lokalne vlasti su bile primorane da pokrenu ekološko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << upozorenje, te preusmere tok vina, kako ne bi zagadilo lokalnu reku Certimu.

Destilerija Levira se izvinila zbog neobičnog incidenta.

"Preuzimamo punu odgovornost za troškove vezane za čišćenje i popravku štete, a naši timovi su na raspolaganju da to odmah urade“, rekli su.

Kako izgleda kada 2,2 milione litara vina teče ulicama, pogledajte u video-zapisu u nastavku teksta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.