Regionalna pop zvezda pobesnela: Teror nad mladima je izmakao kontroli

Izvor: B92, 31.Avg.2016, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Regionalna pop zvezda pobesnela: "Teror nad mladima je izmakao kontroli"

Hrvatska pevačica Nina Badrić je u više navrata na društvenim mrežama objavljivala fotografije bez šminke.

Nina je objavila fotografiju u nedelju i istakla da su najugroženije devojke koje tek počinju sa izgradnjom svog samopouzdanja, a da ne mogu da pobegnu od pravila koja im nameće okolina, kao što je idealan izgled, šminka itd.

“Fotografijama bez šminke želim devojčicama koje se još nisu izgradile želim da poručim da su mnogo više od lepog izgleda, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da su za izgled javne ličnosti zadužene čete šminkera, frizera i stilista. Taj 'teror' koji se sprovodi nad mladima malo je izmakao kontroli. Treba graditi svoju ličnost, raditi na svojim talentima, a ne samo težiti savršenim merama. A savršene mere ne postoje. To su kalupi u koje nas uvlači modna industrija. Dižem palac gore za Ališu Kiz koja isto to radi u svetu i tako svima poručuje da je žena mnogo više od savršenog izgleda", napisala je Nina na Fejsbuku.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nina Badrić izazvala burne reakcije: Ovaj teror nad mladima izmakao je kontroli!

Izvor: Blic, 31.Avg.2016

Hrvatska pevačica Nina Badrić podržala je kampanju koju je pokrenula slavna Ališa Kiz, i objavila selfi bez šminke kako bi poslala poruku mladim devojkama...Podsetimo, Ališa je na dodelu MTV VMA nagrada došla bez trunke šminke na licu, i izazvala različite reakcije na društvenim mrežama. Sada...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.