Rane i podlivi po telu: Izgled Melani Grifit zabrinuo javnost FOTO

Izvor: B92, 13.Maj.2023, 14:47

Rane i podlivi po telu: Izgled Melani Grifit zabrinuo javnost FOTO

Glumica Melani Grifit, koja je svojevremeno slovila za jednu od naljepših žena u Holivudu, snimljena je u šetnji Los Anđelesom pre nekoliko dana, a američki mediji ističu kako je gotovo neprepoznatljiva.

Grifit, koja se godinama podvrgavala raznim estetskim operacijama, snimljena je ispred jednog dućana u Los Angelesu, a paparazzima je za oko zapelo i to što Melanie ima masnice po rukama i licu, kao i ožiljak na licu.

Inače, Grifit se ranije borila sa rakom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kože. Ovoj 65-godišnjakinji neki su ranije prigovarali zbog izgleda jer se podvrgnula estetskim zahvatima, a obožavatelji su kritikovali njeno lice nakon toga.

Zato je i odlučila da o svemu progovori te je rekla kako je nakon kritika promenila doktora jer ni sama nije bila zadovoljna rezultatom.

"Nisam shvatila na šta ličim dok ljudi nisu počeli da govore: 'O, moj Bože, šta je uradila?!' To me je toliko povredilo da sam otišla drugom doktoru i počela da rešavam sva sr*nja koja mi je jedna doktorka napravila. Srećom, izgledam normalnije sada", rekla je u jednom intervjuu.

Grifit je jedno vreme imala i velikih problema sa alkoholom i to je uticalo na njen posao. Kaže kako joj je jako žao zbog toga i dodaje da je uprkos problemima sq alkoholom uvek dobro funkcionisala kao majka.

Pre deset godina prvi put joj je dijagnostikovan rak kože. Iako je tvrdila da je izlečena, bolest se ponovno vratila 2017. godine. Tada je glumica primetila tamnu mrlju na nosu koja je operacijom otklonjena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.