Prvi put u javnosti nakon posete ocu: Prinče prokleti Hari VIDEO

Izvor: B92, 09.Feb.2024, 12:20

Prvi put u javnosti nakon posete ocu: "Prinče prokleti Hari" VIDEO

Princ Hari je iznenadio javnost pojavivši se u Las Vegasu, dan nakon posete bolesnom ocu, na dodeli NFL nagrada, gde je neočekivano dodelio priznanje čoveku godine.

Publiku je šokirao momenat kada se princ Hari pojavio da dodeli nagradu za čoveka godine Voltera Pejtona. Pobednik Pitsburg Stilers, bio je podjednako iznenađen dok je grlio vojvodu pre nego što je uzviknuo: "Prinče prokleti Hari".

U prvom javnom pojavljivanju nakon što je posetio oca, kralja Čarlsa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << III, Hari nije pominjao njegovu bolest i borbu sa rakom.

Iako su mediji spekulisali o mogućem pomirenju braće, princ Vilijam zahvalio je javnosti na podršci na dodeli nagrada sa Tomom Kruzom u Londonu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.