Život

Petak, 09.02.2024.

10:53

Prvi put u javnosti nakon posete ocu: "Prinče prokleti Hari" VIDEO

Princ Hari je iznenadio javnost pojavivši se u Las Vegasu, dan nakon posete bolesnom ocu, na dodeli NFL nagrada, gde je neočekivano dodelio priznanje čoveku godine.

Izvor: B92

Prvi put u javnosti nakon posete ocu:
Foto: Shutterstock/B. Lenoir

Publiku je šokirao momenat kada se princ Hari pojavio da dodeli nagradu za čoveka godine Voltera Pejtona. Pobednik Pitsburg Stilers, bio je podjednako iznenađen dok je grlio vojvodu pre nego što je uzviknuo: "Prinče prokleti Hari".

U prvom javnom pojavljivanju nakon što je posetio oca, kralja Čarlsa III, Hari nije pominjao njegovu bolest i borbu sa rakom. Iako su mediji spekulisali o mogućem pomirenju braće, princ Vilijam zahvalio je javnosti na podršci na dodeli nagrada sa Tomom Kruzom u Londonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

14 h

Podeli: