Prodala kuću zbog plastičnih operacija, sada živi u kamperu: Nimalo se ne kajem VIDEO

Izvor: B92, 14.Avg.2023, 08:05

Prodala kuću zbog plastičnih operacija, sada živi u kamperu: "Nimalo se ne kajem" VIDEO

Keli Beaslej je blogerka koja živi u Kaliforniji jer je prodala svoju kuću da bi odradila niz plastičnih operacija.

Naime, Keli je prodala svoju imovinu u Arizoni kako bi sebi priuštila proceduru od 14.000 dolara. Nakon što se odlučila da se podvrgne plastičnim operacijama, ona je konforan život u kući zamenila kamerom gde sada živi.

"Oko 48. godine moje lice je počelo naglo da opada. Promene su bile zapanjujuće. Rezultati su iznad onoga što sam očekivala. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nisam očekivala da ću izgledati mlađe", objasnila je Bizli.

Ova pedesetogodišnjakinja je objasnila da su joj tamošnji plastični hirurzi rekli da treba da pripremi od 50.000 do 60.000 dolara. Pošto nije imala novca, pridružila se Fejsbuk grupi za EOC Plastics, koja koordinira plastične operacije u Meksiku. Cena lečenja tamo je oko 14.000 dolara.

Procedura je zapravo koštala 14.000 dolara. Operacija je trajala četiri sata i uključivala je uklanjanje masti sa njenih butina i stavljanje na usne i lice.

Na kraju je otišla na produženi lifting lica, podizanje vrata, podizanje usana i transfer masti sa butina. Provela je šest dana oporavljajući se u hotelu u Tihuani, a zatim se odvezla kući u Sjedinjene Države.

Odlučila je da se rastane od starog načina života, prodala je kuću, tim novcem platila operaciju i, kako je istakla, nimalo se ne kaje zbog odluke, čak se oseća mnogo bolje nego ikada, ponosna na njeno telo i lice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.