Procurio imejl sa bizarnim zahtevima Sare Džesike Parker

Izvor: B92, 17.Okt.2017, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Procurio imejl sa bizarnim zahtevima Sare Džesike Parker

Komičar Majkl Kolins u svojoj emisiji "Magični Mik" pročitao je pred publikom sadržaj mejlova koje glumica Sara Džesika Parker šalje ljudima koji rade za nju.

Kako je rekao, mejlovi su upućeni njenom prijatelju koji radi za nju i njenog supruga Metjua Broderika.

U mejlu traži da posuda vazelina od 70 grama sa malom kašikom i nožem bude dopunjena kako bi njena deca mogla da je koriste.

Posuda ne bi trebalo da bude previše velika, a pribor koji će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se koristiti za popunjavanje treba da bude ručno opran i očišćen ubrusom pre nego se opere u mašini za pranje sudova.

U mejlovima se takođe navodi da bi posude sa sapunom za lice i kupkom za telo morale konstantno da se dopunjuju u kupatilu koje koristi isključivo njen četrnaestogodišnji sin.

Takođe se dodaje da im je obaveza da svakodnevno proveravaju koliko je proizvoda za higijenu potrošeno i da se kupuju samo onda kada se ambalaže potpuno isprazne.

Predstavnik za medije Sare Džesike Parker, upitan za komentar, odgovorio je: "Nemamo predstavu ko je Majkl Kolins“.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Procurio imejl: Bizarni zahtevi Sare Džesike Parker

Izvor: Story, 17.Okt.2017

Komičar Majkl Kolins u svojoj emisiji “Magični Mik” pročitao je pred publikom sadržaj mejlova koje glumica Sara Džesika Parker šalje ljudima koji rade za nju. Kako je rekao, mejlovi su upućeni njenom prijatelju koji radi za nju i njenog supruga Metjua Broderika. U mejlu traži da posuda vazelina...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.