Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jun.2022, 09:12

Pripremite domaću poslasticu, džem od trešanja po receptu naših baka

Sezona je trešanja, a osim u svježem izdanju, ovi crveni slatki plodovi neodoljivi su i u džemu. Parče hljeba namazano džemom od trešanja vraća nas u djetinjstvo, kada smo ovu slasnu kombinaciju rado konzumirali za doručak i večeru, kao i za užinu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.