
Izvor: Domino Magazin, 27.Mar.2025, 09:18
Primena lean metodologije u ugostiteljstvu
Ugostiteljstvo je industrija u kojoj su brzina, kvalitet usluge i optimizacija troškova ključni za uspeh. Lean metodologija, koja je prvobitno razvijena u automobilskoj industriji, sve češće se primenjuje u ugostiteljstvu kako bi se eliminisalo rasipanje resursa, poboljšala efikasnost i povećalo zadovoljstvo gostiju. U ovom tekstu ćemo objasniti osnovne principe lean metodologije, kako se oni primenjuju […] The post Primena lean metodologije u ugostiteljstvu appeared first on Domino Magazin Srbija.
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.