Previše čak i od nje: Starleta otkrila detalje svog testamenta

Izvor: B92, 20.Mar.2018, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Previše čak i od nje: Starleta otkrila detalje svog testamenta

Ona je uspela da se obogati na veoma neobičan način, uvela je instituciju "rijaliti zvezda" u svakodnevni govor, lepotu joj često spore, ali je Kim Kardašijan poslednjom izjavom prevazišla samu sebe. Otkrila je detalje svog testamenta.

U jednom delu testamenta, kako prenosi magazin "Elle" Kim navodi da iako bude bila smrtno bolesna ili nepokretna mora da izgleda lepo i doterano.

"Čak i ako ne budem mogla da govorim ili budem nosila pelene kosa, nokti i šminka moraju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da budu besprekorni. Želim da izgledam najbolje što mogu do samog kraja", napisala je, a zatim i otkrila Kim.

Ovako nešto malo ko je očekivao pa su obožavaoci ostali u čudu povodom ove njene ideje i želje.

U poslednjem intervjuu ona je priznala i da je njen suprug Kanje Vest poptuno kontroliše.

"On upravlja mojim životom i šalje mi uputstva. Kada nešto ne odabreme kako treba, odmah šalje linkove, preporuke", rekla je starleta.

Kim i Kanje su u braku su od 2014. i imaju troje dece - ćerku Nort, sina Sainta i malu Čikago.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kim Kardashian West otkrila delove svog testamenta

Izvor: Tracara.com, 20.Mar.2018

Dobro je poznato da Kim Kardashian West pazi na svoj izgled, a odlučila je da tako bude zauvek. U nedavnom intervjuu koji je dala magazinu Elle, uspešna TV zvezda ispričala je da u njenom testamentu stoji da želi da izgleda lepo bez obzira na stanje u kome se nalazi. “U jednom delu testamenta...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.