Izvor: B92, 03.Avg.2023, 08:43

Poginula misica Venecuele, predosetila sopstvenu smrt?

Mis Venecuele Arijana Viera (26) poginula je u saobraćajnoj nesreći u Orlandu na Floridi.

Ova lepotica je trebalo da predstavlja svoju zemlju na izboru za Mis Latinske Amerike 2023. u Dominikanskoj Republici u oktobru, ali je, nažalost, preminula, što je otkrila njena majka lokalnim medijima.

Majka je navela da je njena ćerka od umora zaspala u vožnji i zabila se u vozilo ispred nje. Kako kaže, hitna pomoć je stigla brzo i Arijanu su dva puta oživljavali, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali je, nažalost, preminula na putu do bolnice.

"Oživeli su je i onda je dobila srčani udar. Ponovo su je oživeli, ali je preminula kada su je odveli na traumatologiju", rekla je skrhana majka, prenosi The Sun.

Ono što je mnoge najviše šokiralo jeste njen snimak koji je objavila na društvenim mrežama samo od pre nekoliko meseci na kome kao da predviđa svoju smrt.

"Snimam sebe za buduću sahranu jer sam uvek ja na snimcima, niko drugi ne radi", napisala je u opisu čudnog videa koji je objavila na društvenim mrežama.

Lokalni mediji navode i da je otac žrtve, koji živi u Peruu, pokušao da mu sredi da dobije vizu na vreme za sahranu svoje ćerke, ali mu je dokument, kako se navodi, izdat tek dan kasnije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Poginula poznata misica: Na snimku od pre nekoliko meseci predvidela smrt? VIDEO

Izvor: B92, 03.Avg.2023

Aktuelna mis Venecuele Ariana Viera poginula je u saobraćajnoj nesreći u Orlandu na Floridi...Ova 26-godišnjakinja je trebalo da predstavlja svoju zemlju na izboru za Mis Latinske Amerike 2023. u Dominikanskoj Republici u oktobru, ali je nažalost stradala, otkrila je njena majka lokalnim medijima....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.