Pre 16 godina su se upoznali, ali tek sada su se zaljubili: Monika Beluči cveta pored reditelja FOTO

Izvor: B92, 18.Maj.2023, 16:32

Pre 16 godina su se upoznali, ali tek sada su se zaljubili: Monika Beluči cveta pored reditelja FOTO

Iako svoj ljubavni život drži podalje od očiju javnosti, glumica Monika Beluči ne može da sakrije sreću zbog nove veze.

Otkako je francuski list "Paris Match" objavio vest da je italijanska diva u vezi sa čuvenim rediteljem Timom Bartonom, fotoreporteri stranih medija ne prestaju da prate svaki njen korak.

Tako su nedavno fotografije zaljubljene Monike Beluči dospele u javnosti, a sudeći po izrazu lica, emotivni odnos sa rediteljem joj, i te kako, prija. Monika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Beluči blista pri svakom pojavljivanju, a "krivac" za njen osmeh je, sigurno, veza sa rediteljem.

Podsetimo, par zvanično upoznao pre 16 godina, ali je ljubav "planula" nakon što je Monika na filskom festivalu "Lumier" u oktobru prošle godine uručila Bartonu nagradu za životno delo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.