Pravoslavni sveštenik zapevao na svadbi efendije: Korak napred od onih 536.374 unazad VIDEO

Izvor: B92, 14.Avg.2023, 11:20

Pravoslavni sveštenik zapevao na svadbi efendije: "Korak napred od onih 536.374 unazad" VIDEO

Na društvenim mrežama deli se snimak pravoslavnog sveštenika Dobrice Tepića koji je zapevao na svadbi efendije Harisa Mekića u Mrkonjić Gradu.

Venčanju Harisa Mekića i njegove partnerke Elme Duranović prisustvovali su imami, ali i pravoslavni i katolički sveštenici, a upravo je Dobrica Tepić odlučio da se lati mikrofona i otpeva pesmu za mladence.

Video-snimak prikazuje Tepića dok izvodi pesmu "Kao moja mati", a Haris i Elma plešu zagrljeni.

"Kad >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u zemlji distinkcije na naše i njihove na osnovu imena, načina molitve i obraćanja istom Bogu, dočekaš da pravoslavni sveštenik zapeva na hodžinoj svadbi... Oduševljenje, korak napred od onih 536.374 unazad. Vraćamo se jedinoj legalnoj i smislenoj podeli ljudi, dobar-loš čovek", navedeno je u opisu snimka podeljenog na društvenim mrežama.

Par se venčao u obnovljenoj Krzlar-aginoj džamiji u Mrkonjić gradu, a poruke zajedništva oduševile su mnoge.

"Bravo za dobre ljude", "Mir i ljubav", "Tako to rade zdravi i pametni ljudi", glasile su neke od reakcija na video-snimak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NA SVADBI KOD EFENDIJE PRAVOSLAVNI SVEŠTENIK ZAPEVAO ČOLIN HIT Evo kako je Dobrica doveo atmosferu do usijanja i oduševio ceo region (VIDEO)

Izvor: Blic, 14.Avg.2023

Nedavno se u Mrkonjić Gradu na jednoj svadbi dogodila neverovatna situacija, kada se ženio efendija Haris, a slavlje je do usijanja došlo kada je pravoslavni sveštenik Dobrica uzeo mikrofon i zapevao Čolin hit.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.