Poznati muzičar odlazi u penziju: Nemam više želudac za slavu

Izvor: B92, 15.Okt.2018, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati muzičar odlazi u penziju: Nemam više želudac za slavu

Kanadski muzičar Majkl Buble odlučio je da se penzioniše, a u svom poslednjem intervjuu otkrio je da je samo želeo da umre kada je saznao da mu sin Noa boluje od raka.

"Celo biće mi se promenilo. Moja percepcija o životu. Ne znam da li mogu uopšte više da razgovaram, a da ne zaplačem", rekao je Buble (43) u intervjuu za Dejli mejl.

Kanadski džez pevač i glumac ispričao je da je, kada je saznao da mu sin Noa (4) boluje od raka, samo želeo da umre. Njegovom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sinu je sada bolje, ali je slavni pevač odlučio da se povuče iz javnog života.

"Nemam više želudac za slavu, za taj narcisizam. Ovo je moj poslednji intervju. Povlačim se, napravio sam savršenu karijeru i odlazim dok sam još na vrhu", pojasnio je Buble.

Pevač je objasnio da je rak trenutno u stanju remisije, što znači da mu simptomi popuštaju, i dodaje da se porodica polako vraća normalnom životu.

Buble je zahvalio svojim obožavaocima koji su njemu i njegovoj porodici davali podršku u najtežim trenucima.

"Osetili smo ljubav tih ljudi, osećali smo da znamo da se mole za nas", rekao je on.

Iako je najavio da ide u penziju, Buble će za mesec dana da objavi novi album "Love". Priča da nije planirao da se penzioniše i izda album, nego da je to došlo spontano.

"Svom menadžeru sam najavio da želim desetogodišnji odmor kako bih mogao da izlazim i da se odmorim od svega", objasnio je Buble.

Nedostajale su mu kolege iz benda pa ih je, kaže, pozvao da dođu na večeru. Tada su odlučili da snime još jedan album, a zarađeni novac od prodaje doniraće za programe za borbu protiv raka.

Sa suprugom, Argentinkom Luisanom Lopilatom (31) Majkl je pre dva meseca dobio ćerku Vidu Amber, a osim sina Noe, imaju i sina Elajasa (2).
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NAKON SINOVE BORBE SA RAKOM, NEMA VIŠE SNAGE ZA SLAVU: Popularni pevač odlazi u penziju!

Izvor: Story, 15.Okt.2018

Kanadska muzička zvezda Majkl Buble najavio je da odlazi u penziju. On je dao svoj poslednji intervju u kom je objasnio da mu je, posle sinovljeve borbe sa rakom, dosta svega. Buble je ispričao da je želeo da umre kada je saznao da njegov sin Noa (4) boluje od raka. Iako je dečaku sada bolje, .. The...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.