Poznati glumac prebačen u ozloglašeni zatvor nakon izrečene kazne za silovanje

Izvor: B92, 01.Feb.2024, 19:58

Poznati glumac prebačen u ozloglašeni zatvor nakon izrečene kazne za silovanje

Glumac Deni Masterson premešten je u najstroži zatvor.

Zvezda serije Vesele sedamdesete, Deni Masterson, osuđen je na 30 godina zbog silovanja, a sada je prebačen u zatvor zajedno sa serijskim silovateljima, kao i čovekom koji je ubio sina Bila Kozbija.

Kako piše Deadlina, glumac je sada u zatvoru Korkoran, a drže ga u ćeliji sa najvišim obezbeđenjem.

Inače, u ovom zatvoru je bio i Čarls Menson, kao i Sirhan Sirhan (Sirhan Bišara Sirhan), koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je 1968. izvršio atentat na ondašnjeg američkog senatora Roberta F. Kenedija.

Masterson može da traži uslovni optust tek 2042. godine. Sudija Šarlin Olmedo odbila mu je kauciju, uz obrazloženje da „sada kada nema ženu kojoj bi mogao da ode kući kući, ima podsticaj da pobegne i malo razloga da se vrati i odsluži svoju dugu kaznu, ukoliko mu žalba ne prođe".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.