Poznati glumac bio na vazektomiji nakon petog deteta: Nisam planirao ni jedno

Izvor: B92, 06.Jan.2024, 10:03

Poznati glumac bio na vazektomiji nakon petog deteta: "Nisam planirao ni jedno"

Glumac Brajan Ostin Grin bio je na vazektomiji nakon rođenja svog petog deteta.

Zvezda serije "Beverli Hils" dobila je sina sa verenicom Šarnom Burges u junu 2022. Nedavno je u epizodi podkasta "Oldish" rekao da od rođenja Zanea drugačije gleda na očinstvo.

"Smešna priča. Nisam planirao ni jedno dete. Svaki put je bilo: 'Oh, u redu je, možemo mi to.' Volim svoju decu i nisam se protivio ni jednom od njih, ali nikad nisam doživeo da gledam test za trudnoću i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nadam se da će biti pozitivan", rekao je Brajan.

Njegova verenica rekla je da bi volela da ima još dece, ali se onda setila da "imaju četvoro male dece u kući", zbog čega imaju puno obaveza.

Tada je Grin rekao da je razmišljao o proširenju porodice.

"Da imam još jedno dete, morao bih da imam dovoljno veliki auto u koji staju dve sedalice, a i kad putuješ, dok svakome platiš hotelsku sobu, avionsku kartu, to je mnogo. Kada je Zane rođen, rekao sam da je vreme da zatvorimo prodavnicu", rekao je i otkrio da je bio na vazektomiji kad je Zaneu imao svega osam nedelja.

Verenica je poštovala njegovu odluku.

"To je tako velika i lepa stvar koju si napravio. Osigurava utehu i nema stresa u našem seksualnom životu. Ne moramo da se brinemo, što je takav dar", rekla je.

Takođe je naglasila da ipak nisu isključili mogućnost da imaju još dece.

"Ako budemo hteli još jedno dete, želim da to iskustvo zajedno planiramo, radimo test za trudnoću i budemo zajedno na tom putovanju. Dakle, verovatno bismo otišli na veštačku oplodnju", rekla je.

Osim Zanea, glumac ima sina Kasiusa Lijaha (21) sa bivšom devojkom Vanesom Marcil, sinove Noaha Šenona (11), Bodhija Ransoma (9) i Džornija Rivera (7) s bivšom suprugom Megan Foks.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.