Poznata voditeljka priznala: Zbog lošeg botoksa nisam mogla da se smejem šest meseci

Izvor: B92, 11.Nov.2016, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznata voditeljka priznala: Zbog lošeg botoksa nisam mogla da se smejem šest meseci

Američko televizijsko lice Keli Ripa priznala je da koristi moderne tretmane za podmlađivanje. Otkrila je da se nije dobro provela nakon botoksa.

Tokom svog šou-programa "Live With Kelly", voditeljka (46) je otkrila, kako kaže, svoju malu tajnu, kako bi podigla svest kod žena o negativnim stranama plastične hirurgije.

"Otkriću nešto što nisam rekla nikome dosad. Otišla sam na botoks. Kada je to bilo... Pre možda godinu dana? I završilo se užasno! Botoks je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napravio nešto mojoj dobroj strani lica pa sam na kraju završila s dve loše strane. Ne šalim se!", rekla je.

Godinama unazad ženama je nametnut trend u kojem se takmiče koja će bolje i očuvanije da izgleda. Sve se svelo na površne vrednosti, a potvrda se dobija na osnovu spoljašnjosti. Na žalost...

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.