Poznata holivudska plavuša u savršenom prazničnom izdanju FOTO

Izvor: B92, 11.Dec.2023, 16:38

Poznata holivudska plavuša u savršenom prazničnom izdanju FOTO

Glumica Skarlet Johanson zablistala je u elegantnoj maloj crnoj haljini, savršenoj za predstojeće praznične proslave.

Na otvaranju prodavnice luksuznog nakita David Yurman, čija je ambasadorka, ukrala je svu pažnju elegantnim izgledom i idealnom crno-belom kreacijom. Crna haljina ima neverovatan, upečatljiv detalj - dramatične rukave u beloj boji ukrašene mašnama.

Kreacija nosi potpis brenda Carolina Herrera i kao stvorena je za predstojeće praznike, pa ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ste u potrazi za komadima za tu priliku, možda vam posluži kao inspiracija.

Poznata modna stilistkinja Kejt Jang pobrinula se za kompletan izgled slavne glumice, koji je obogaćen i luksuznim minđušama sa zelenim smaragdima i elegantnom punđom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.