Povratak Brendona Frejzera posle 15 godina: Miljenik žena doživeo transformaciju, velik kao kit FOTO

Izvor: B92, 02.Avg.2022, 13:47

Povratak Brendona Frejzera posle 15 godina: Miljenik žena doživeo transformaciju, velik kao kit FOTO

Glumac Brendan Frejzer (52) otelotvorio je Rika Okonela u trilogiji "Mumija", imao je vodeće uloge u brojnim komedijama i fantasy filmovima, uključujući "Encina Man", "Džordža iz džungle", "Bedazzled", "Looney Tunes: Back in Action" i "Journey to the Center of the Earth", no zatim se na neko vreme povukao iz sveta glume.

Brendan je bio miljenik žena, a proteklih godina se za njegov izgled vezuje višak kilograma.

Sada je za novu ulogu, prvu nakon deset godina pauze, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nabacio dodatne kilograme.

Naime, u novom filmu Darena Aronofskog ''The Whale Man'' ("Čovek kit") Brendan glumi čoveka od 270 kilograma. Otelotvorio je muškarca koji se bori s gojaznošću te pokušava da se ponovo poveže sa svojom 17-godišnjom kćeri.

Kako je potvrđeno, premijera filma će se održati na ovogodišnjem Venecijanskom festivalu, a u filmu glume i Sejdi Sink iz popularne serije ''Stranger Things''.

"Biće to nešto što još niste videli. To je zapravo sve što vam mogu reći. Garderoba i kostim bili su besprekorni, glomazni. Ovo se svakako uveliko razlikuje od bilo čega što sam ikad radio, ali da ne budem sramežljiv, znam da će ostaviti trajan utisak", rekao je glumac prošle godine.

Danas 52-godišnji Brendan i inače se dosta promenio otkako se povukao iz javnosti, a dugo se nije znao ni koji je bio razlog tome, no pre nekoliko godina izneo je šokantno priznanje. Naime, u jednom intervjuu 2018. tvrdio je da ga je Holivud stavio na crnu listu. Isto tako je priznao, za vreme #MeToo pokreta, i da je imao neugodno iskustvo tokom svojih početaka u toj industriji te da ga je novinar Filip Berk iz HFPA pokušao da ga seksulano zlostavlja. Frejzer je u decembru prošle godine proslavio 52. rođendan, a čini se da se polako ponovo počinje da se probije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.