Poslednje veče Exita: Za kraj nastupa Skepta

Izvor: B92, 07.Jul.2019, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednje veče Exita: Za kraj nastupa Skepta

Poslednje večeri Exit festivala u Novom Sadu, na glavnoj bini će već od 20 časova početi program, nastupom benda Ljubičice, a najveća zvezda reper Skepta svoj nastup je zakazao za 1.30 sati.

Na glavnoj bini će pre Skepte nastupiti svetska senzacija IAMDDB, kao i Dizajner (Designer) čiji koncert počinje tačno u ponoć.

Četvrte večeri festivala na Fjužn (Fusion) bini će posetioci imati prilike da vide jedan zanimljiv koncert i prizor koji nije baš uobičajen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na Egzitu, jer će od 22 sata na Fjužn bini nastupati tamburaši i Zvonko Bogdan.

Taj stejdž će u pola pet ujutru zatvoriti miljenici Egzitove publike, bend Ajsbrn (Eyesburn) iz Beograda. Poslednje večeri najluđa žurka je uvek na elektronskoj Dance Areni, gde će od 02.00 sata posle ponoći nastupiti Džef Mils (Jeff Mills).

Dens Arena biće zatvorena poslednja, od svih Egzitovih stejdževa, i to nastupom Ameli Lens u 06.00 sati. Na Cocta Beats bini će od 01.30 nastupiti i regionalna zvezda Vojko V.

Egzit se završava danas nakon četiri dana zabave na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, ali festivalski kamp biće otvoren sve do 9. jula.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Poslednji dan EXIT-a: Džef Mils, Zvonko Bogdan, Skepta

Izvor: Danas, 07.Jul.2019

Poslednje večeri Egzit (Exit) festivala u Novom Sadu, na glavnoj bini će već od 20 časova početi program, nastupom benda Ljubičice, a najveća zvezda reper Skepta svoj nastup je zakazao za 01.30 sati. Članak Poslednji dan EXIT-a: Džef Mils, Zvonko Bogdan, Skepta se pojavljuje prvo na Dnevni list...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.