Posle toliko godina, devet bivših Viktorijinih anđela na jednom mestu FOTO

Izvor: B92, 27.Sep.2022, 15:46

Posle toliko godina, devet bivših Viktorijinih anđela na jednom mestu FOTO

Magazin "More or less" napravio je veliku pometnju kada se devet bivših Viktorijinih anđela okupilo na jednom mestu, preciznije rečeno, na naslovnoj strani pomenutog magazina.

Iako ih je svet upoznao kao Viktorijine anđele iz zlatne ere modelinga, modni urednici i stilisti odlučili su da za prilike ovog fotografisanja izmene njihovu prepoznatljivu odrednicu. Umesto Viktorijinih anđela, biel su anđeli zemlje.

Pored Kendis Svinapoel, Else Hosk i Alesandre Ambrosie, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naslovnicu magazina "More or less" krasile su i Stela Maksvel, Sara Sampaio, Marta Hunt, Lili Oldridž, Leis Ribeiro i Leomi Anderson.

Svih devet manekenki pokazale su fenomenalnu figuru u koloričnim i zanimljivim kombinacijama. Prema rečima stiliste Kezakoa Parisa, cilj ovih odevnih kombinacija bio je da se ukaže na bitnost, naizgled, malih stvari. Drugim rečima, "ono što je nekom nebitno, drugome je, itekako, važno".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.