Aktuelno

Posle toliko godina, devet bivših Viktorijinih anđela na jednom mestu FOTO

Magazin "More or less" napravio je veliku pometnju kada se devet bivših Viktorijinih anđela okupilo na jednom mestu, preciznije rečeno, na naslovnoj strani pomenutog magazina.

Utorak, 27.09.2022.

15:40

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Iako ih je svet upoznao kao Viktorijine anđele iz zlatne ere modelinga, modni urednici i stilisti odlučili su da za prilike ovog fotografisanja izmene njihovu prepoznatljivu odrednicu. Umesto Viktorijinih anđela, biel su anđeli zemlje.

Žene otkrile šta ih privlači: Kako izgledaju standardi muške lepote u različitim zemljama sveta FOTO

Pored Kendis Svinapoel, Else Hosk i Alesandre Ambrosie, naslovnicu magazina "More or less" krasile su i Stela Maksvel, Sara Sampaio, Marta Hunt, Lili Oldridž, Leis Ribeiro i Leomi Anderson.

Njene duge noge su prava senzacija: Osvaja košarkaške terene, ali i modne piste FOTO

Svih devet manekenki pokazale su fenomenalnu figuru u koloričnim i zanimljivim kombinacijama. Prema rečima stiliste Kezakoa Parisa, cilj ovih odevnih kombinacija bio je da se ukaže na bitnost, naizgled, malih stvari. Drugim rečima, "ono što je nekom nebitno, drugome je, itekako, važno".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare