Posle ovog snimka nećete razmišljati o kupovini prirodne novogodišnje jelke VIDEO

Izvor: B92, 07.Dec.2023, 09:04

Posle ovog snimka nećete razmišljati o kupovini prirodne novogodišnje jelke VIDEO

Jedan video sa novogodišnjom jelkom postao je viralan na TikToku, ali ne baš iz dobrih razloga.

Tiktokerka Andrea podelila je fotografije jedne svoje pređašnje prirodne jelke i napisala: "Podsetnik na trenutak kada je naša jelka izlegla milion malih prijatelja. Od sada samo veštačka stabla".

Pod malim prijateljima, tiktokerka podrazumeva bogomoljke. Video je do sada pregledan 7 miliona puta i prikupio je gomilu komentara. Mnogi su u komentarima podelili slične >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << priče, a neki su istakli da nakon videa i svih tih komentara dvoume oko nabavke prave novogodišnje jelke ove godine.

"Mislim, mogli su da budu pauci"

"Od svih buba koje su mogle da budu, mislim da je bogomoljka najbolja opcija", "Mislim, mogli su da budu pauci", "Naša poslednja prava jelka imala je bebe paukove. Mačka je srušila drvo i preko 400 miliona beba paukova otišla je u 900 različitih smerova. Skoro sam zapalila kuću", "Imao sam šišmiša u jelci jedne godine. To je bilo zabavno", "Ovo je zapravo kul", "Svež miris jelke nije vredan ovoga", "Ovi komentari me zaista teraju da ove godine ne kupim pravu jelku" neki su od komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.