Ponovo se okupile članice grupe Destinys child FOTO

Izvor: B92, 27.Nov.2023, 15:58

Ponovo se okupile članice grupe "Destiny's child" FOTO

Bijonse je održala premijeru svog dokumentarnog filma "Renaissance", zasnovanog na istoimenoj turneji.

Premijera je bila prilika da se okupe sve članice nekadašnje grupe "Destiny's Child", u kojoj je Bijonse pravila važne muzičke korake na početku karijere. Dolazak je potvrdio da među njima nema neraščišćenih računa, a zna se da je Bi naročito bliska sa Keli Rouland.

Četiri od pet Bijonsinih bivših koleginica iz benda — članice trija Keli Rouland i Mišel >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vilijams, kao i Letoja Laket i Latavija Roberson, prisustvovale su premijeri njenog dokumentarnog filma o turneji Renesansa. Izostala je samo Fara Frenklin, koja je bila u tada popularnoj grupi nekoliko meseci 2000. godine. Sve su joj nakon premijere uputile emotivne reči podrške putem Instagrama.

Koleginice iz grupe Destiny's Child su se poslednjih godina takođe okupljale. Letoja i Latavija su se družile na događaju Black Music Honors u maju 2023. u Atlanti.

Pored pevača, na spisku gostiju na premijeri filma bili su i drugi muzički umetnici Kloi Bejli, kao i glumica Hali Bejli, te Tajler Peri, Vanesa Brajant sa ćerkama i mnogi drugi.

Bijonse je zablistala u srebrnoj haljini, a i druge pevačice su blistale i privlačile pažnju elegantnim stilom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.