Pokažite frizeru ovaj video: Evo kako da ošišate ispucale krajeve kose a da je ne skratite

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jan.2017, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokažite frizeru ovaj video: Evo kako da ošišate ispucale krajeve kose a da je ne skratite

Mnoge žene bi želele da uklone oštećene vrhove kose ili da je osveže ali da ne žrtvuju ni jedan jedini centimetar dužine. Mislite li da je to nemoguće? Razuveriće vas nova tehnika šišanja kojom se skidaju samo oštećeni krajevi kose.

Losanđeleski stilista za kosu Sal Salsedo uveo je, u slobodnom prevodu, "brisanje prašine" za sve one dame koje ne žele vidljivo da skrate kosu. Ova tehnika podrazumeva sečenje kraja svake oštećene vlasi - i to po dužini, kao da posebnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << aparatom uklanjate ućebane grudveice sa džempera.

A video posted by SAL SALCEDO on May 9, 2016 at 9:01am PDT

Kako bi se oštećeni delovi vlasi bolje videli, prvo bi trebalo što bolje zagladiti kosu - tvrdoglavi i nezdravi vrhovi će zatim samo iskočiti.

A video posted by SAL SALCEDO on May 26, 2016 at 3:41pm PDT

Ova tehnika jako podseća na brazilsko spaljivanje oštećenih vlasi svećom, ali mnogo je sigurnija i lakša, iako traje malo duže od klasičnog skraćivanja krajeva. Sudeći prema rezultatima, i te kako se isplati.

A video posted by SAL SALCEDO on Jan 15, 2017 at 10:08am PST

A nadamo se da će ugledati svetlo dana i kod nas.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Frizerski trik koji smo tako dugo želeli da znamo! Izlečite ispucale krajeve, a da ne skratite kosu

Izvor: Lepota i zdravlje, 21.Jan.2017

Ispucani vrhovi problem su s kojim se bori veliki broj žena, a zbog ove neželjene pojave puštanje kose postaje dugotrajni proces. No, zahvaljujući tehnici šišanja koju je predstavio frizer Sam Villa, ispucanu kosu više neće trebati drastičnije kratiti. A photo posted by Sam Villa (@samvillahair)...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.