Počeli radovi na asfaltiranju puta vrijednog 540.000 KM

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Okt.2014, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeli radovi na asfaltiranju puta vrijednog 540.000 KM

BROD - U naselju Grk u opštini Brod danas su započeti radovi na asfaltiranju puta dužine 4.300 metara prema Vrelima, a ukupna vrijednost radova je 540.000 KM.

Načelnik opštine Brod Ilija Jovičić rekao je da će radovi biti završeni do kraja mjeseca.

On je istakao da će asfaltiranjem ovog puta biti olakšana putna komunikacija i uvezivanje sela i grada, prevoz đaka i zadovoljene potreba ljudi na seoskom području.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počeli radovi na asfaltiranju puta vrijednog 540.000 KM

Izvor: Cafe.ba, 05.Okt.2014

U naselju Grk u opštini Brod danas su započeti radovi na asfaltiranju puta dužine 4.300 metara prema Vrelima, a ukupna vrijednost radova je 540.000 KM...Načelnik opštine Brod Ilija Jovičić rekao je da će radovi biti završeni do kraja mjeseca...On je istakao da će asfaltiranjem ovog puta biti...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.