Adaptiran prostor za novi vrtić na Starčevici

Izvor: BanjalukaLive.com, 06.Okt.2014, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adaptiran prostor za novi vrtić na Starčevici

Prostor za novi vrtić „Srna" u naselju Starčevica rekonstruisan je i adaptiran u objektu u Ulici Josifa Pančića broj 2. Završetak ovih radova ozvaničili su danas gradonačelnik Banjaluke, Slobodan Gavranović i predsjednik Narodne skupštine RS, Igor Radojičić. U ovaj vrtić početkom naredne godine biće smješteno oko 50 mališana u dvije vaspitne grupe - jasličku i mješovitu. Ukupna površina prostora iznosi 300.97 m², a prema riječima gradonačelnika Gavranovića Grad je za adaptaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << i rekonstrukciju prostora izdvojio oko 285.000 KM. -Za ovaj i prostor vrtića koji smo nedavno otvorili u Krfskoj ulici ostaje da nabavimo opremu. Namjera nam je da uredimo i prostor oko ovog objekta - kazao je gradonačelnik. Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske, Igor Radojičić kazao je da je lijepo vidjeti koliko je novih objekata na usluzi građanima. -Radilo se po prioritetima stanovnika Starčevice, a oni su se odnosili na poboljšanje centralnog grijanja, na otvaranje vrtića i na omogućavanje laboratorijskih usluga kod već postojeće dvije ambulante - rekao je Radojičić novinarima. Direktor Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje, Nataša Radulović najavila je za narednu godinu otvaranje još jednog vrtića na Starčevici, gdje bi takođe trebalo da bude smješteno oko 50 djece.

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Starčevica dobila vrtić

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Okt.2014

BANJALUKA - U banjalučkom naselju Starčevica danas je ozvaničen završetak radova na adaptaciji prostora za vrtić, koji će početkom naredne godine pohađati 50 mališana, a u koji je iz budžeta grada Banjaluka uloženo 285.000 KM...Završetak radova ozvaničili su predsjednik Narodne skupštine...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.