Pljušte kritike zbog 40 najlepših žena sveta: Većina njih je niko i ništa FOTO

Izvor: B92, 09.Feb.2024, 12:26

Pljušte kritike zbog "40 najlepših žena sveta": "Većina njih je niko i ništa" FOTO

Britanski "Vog" nedavno je objavio naslovnicu "40 najlepših žena sveta" sa kojima je sarađivao sada već bivši urednik magazina Edvard Eninful. Ipak, javnost nije bila zadovoljna izborom žena koji se pojavio na naslovnici martovskog izdanja za 2024. godinu, te je gomila negativnih komentara preplavila društvene mreže.

Podsetimo, urednik britanskog izdanja čuvenog "Voga" Edvard Eninful objavio je da se povlači sa te pozicije i time je, kako kaže, zatvorio jedno veliko poglavlje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svog života.

Kako bi mu odali počast za sav njegov trud tokom šest i po godina angažmana, ali i za rad na preko 153 naslovnica čuvenog magazina, poslednje izdanje "Voga" okupilo je 40 eminentnih žena iz različitih sfera umetnosti sa kojima je on sarađivao.

Međutim, veliki broj korisnika društvenih mreža nije bio zadovoljan izborom žena koje su pozirale za naslovnicu, posebno jer su se Lila Mos, ćerka legendarne manekenke Kejt Mos, i Kai Gerber, ćerka, takođe, čuvene manekenke 90-ih, našle među "40 najlepših".

Čuvena voditeljka u provokativnom izdanju, seksi donji veš naglasio ono najbitnije FOTO

Svoje nezadovoljstvo javno su komentarisali ispod fotografije naslovnice koja je objavljena na Instagramu:

"Šta Kai i Kejtina ćerka rade među svim ovim ženama?", "Ćerka Kejt Mos na naslovnici 'Voga' pored Serene Vilijamas je nešto najsmešnije što sam videla", "Legendarna je zato što je ćerka Kejt Mos?", "Kai Gerber je legendarna, zaista?", "Većina ovih devojaka na naslovnici ne bitrebalo da budu tu. Većina njih je niko i ništa", samo su neki komentari nezadovoljnih čitalaca Voga...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.