Kraj jedne ere, 40 najlepših žena sveta se okupilo zbog njega FOTO

Izvor: B92, 08.Feb.2024, 19:34

Kraj jedne ere, 40 najlepših žena sveta se okupilo zbog njega FOTO

Urednik britanskog izdanja čuvenog "Voga" Edvard Eninful objavio je da se povlači sa te pozicije i time je, kako kaže, zatvorio jedno veliko poglavlje svog života.

Prema pisanjima "Dejli mejl", Eninful je svoju ostavku najavio u junu prošle godine, a ona je tek sada stupila na snagu.

Kako bi mu odali počast za sav njegov trud tokom šest i po godina angažmana, ali i za rad na preko 153 naslovnica čuvenog magazina, poslednje izdanje "Voga" okupilo je 40 eminentnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << žena iz različitih sfera umetnosti sa kojima je on sarađivao.

Fotografija naslovnice "Voga" osvanula je na Edvardovom profilu, a predstavništvo britanskog izdnja ovog magazina dalo je i svoju finalnu reč:

"Kraj jedne ere. Posle šest i po godina i 153 naslovnih stranica – uključujući 40 legendarnih žena koje su zajedno fotografisane u Njujorku za naše izdanje za mart 2024...Kada je predložena početna ideja za naslovnicu, postojalo je samo jedno pitanje: Da li bi 40 najzauzetijih, najveličanstvenijih i najlepših žena na svetu zaista došlo do jednog studija na Menhetenu, jednog dana u decembru, da zajedno snime jednu fotografiju? I, došli su. Iz Londona, Njujorka, Pariza, Milana i Los Anđelesa materijalizovale su se kao iz sna. Jer ko bi drugi mogao da sakupi 40 najvećih talenata iz mode, Holivuda i šire u jednoj prostoriji osim Edvarda?"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pljušte kritike zbog "40 najlepših žena sveta": "Većina njih je niko i ništa" FOTO

Izvor: B92, 09.Feb.2024, 12:26

Britanski "Vog" nedavno je objavio naslovnicu "40 najlepših žena sveta" sa kojima je sarađivao sada već bivši urednik magazina Edvard Eninful. Ipak, javnost nije bila zadovoljna izborom žena koji se pojavio na naslovnici martovskog izdanja za 2024. godinu, te je gomila negativnih komentara preplavila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.