Pitao me je da li maštam o muškarcima, a zatim se spustio na kolena...

Izvor: B92, 01.Sep.2021, 15:13

"Pitao me je da li maštam o muškarcima, a zatim se spustio na kolena... "

Protiv američkog pevača Ar Kelija čije je suđenje zbog seksualnog zlostavljanja, reketarenja i podmićivanja u toku, na sudu je svedočio muškarac koji tvrdi da je jedna od Kelijevih žrtava seksualnog zlostavljanja.

Muškarac je na sudu ispričao da je Kelija upoznao u Čikagu kada je imao 17 godina. Tada ga je pevač navodno pitao što je spreman da učini za muziku i dao mu je svoj broj telefona.

Zatim je, navodno, momka pozvao u svoju kuću, da bi mu dao neke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << savete, i rekao mu da će moći da peva u njegovom studiju.

Šokantni detalji sa suđenja Ar Keliju: Žrtve terao da ga zovu "tata", govorio kad smeju u toalet

"Jednom prilikom me pitao da li sam nekada maštao o muškarcima, a zatim se spustio na kolena i pružio mi oralni seks. Nakon toga mi je rekao da smo sada porodica", rekao je sada 32-godišnji muškarac na sudu, prenosi BBC.

Novi detalji suđenja: Ar Keli podmitio vladinog službenika kako bi oženio maloletnu pevačicu

Dodao je da ga je Keli molio da ga zove "tatice" i rekao mu da će snimati njihove seksualne odnose. Muškarac tvrdi da se viđao s pevačem jer je zaista želeo da uspe u muzičkoj industriji, i da se plašio da neko ima snimke njihovih odnosa.

U ponedeljak je protiv Kelija svedočila još jedna žena koja tvrdi da ju je pevač silovao kada je imala 17 godina.

Dan nakon tajnog venčanja sa pevačicom, Ar Keli silovao maloletnicu?

Rekla je da se sve dogodilo nakon jednog koncerta u Majamiju, kada su je čanovi Kelijevog obezbeđenja pozvali da sa prijateljicom dođe iza scene kako bi dobila autogram od pevača. Navodno ju je tada i silovao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.