Pet sastojaka, pet minuta, i spreman čoko dezert koji će sve oboriti s nogu! (RECEPT)

Izvor: BKTV News, 12.Sep.2018, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet sastojaka, pet minuta, i spreman čoko dezert koji će sve oboriti s nogu! (RECEPT)

Došli ste umorni s posla, a nenajavljeni gosti samo što nisu pozvonili na vrata. Ne paničite, spremite im ovu poslasticu i niko neće primetiti neispeglan veš u ćošku, ili malo prašine na policama.

Jede vam se nešto slatko, a nemate vremena ni snage da spremate komplikovane poslastice? Za ovaj recept biće vam potrebno nekoliko sastojaka i mikrotalasna pećnica.

POTREBNO VAM JE:

Ovo je najskuplja čokolada na svetu: Vredi 7.728 evra i punjena je >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << zlatnim pahuljicama (FOTO)

PRIPREMA:

Pomešajte sve sastojke u dublju šolju, a potom ubacite u mikrotalasnu pećnicu da se kuva jedan minut. Najbolje bi bilo da posle 30 sekundi izvadite i proverite da li je smesa živa, ili joj je potrebno još 30 sekundi. Kada izvadite iz pećnice, trebalo bi da izgleda kao kora za čokoladnu tortu. Po želji je možete posuti šećerom u prahu, dodati med, džem ili voće ukoliko ga imate pri ruci.

Ukoliko spremate za dve osobe, potrebno je mere udvostručiti ili spremiti u dve različite šolje.

Prijatno!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.