Ovakve trbušnjake ne može ni fotošop da napravi, koja je njegova tajna? FOTO

Izvor: B92, 11.Jul.2023, 18:14

Ovakve trbušnjake ne može ni fotošop da napravi, koja je njegova tajna? FOTO

Glumac Zek Efron nedavno je uslikan na luksuznoj jahti u Sen Tropeu, a njegovo telo je bilo u prvom planu.

On je tom prilikom nenamerno ili, pak, namerno pokaza svetu izvajane trbušnjake, a kako se vidi sa fotografija, fotošop i filteri za ulepšavanje nisu bili potrebni da poprave ovu lepotu.

Pa, kako mu to polazi za rukom?

Reč je o diciplinovanoj ishrani. Plan ishrane 35-godišnjeg glumca kreirao je njegov lični trener Patrik Mrfi, a zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njemu, Efronu je pošlo za rukom da smanji udeo masnog tkiva za pet odsto u 12 nedelja.

"Zek nije jeo industrijsku hranu. Nije smeo da jede proizvode koje sadrže brašno. To znači da mu je bila dozvoljena kinoa, ali ne i krekeri od kinoe. Jeo je integralnu rižu, ali ne i integralnu testeninu. Ista je stvar i sa voćem. Jeo je jabuke, ali nije pio sok od jabuke", pojasnio je Mrfi jednom prilikom u intervjuu za Men’s Journal.

Na njegovoj listi za kupovinu nalazile su se namirnice bogate proteinima (piletina, ćuretina, belanca, riba..), celovitim ugljenim hidratima (integralna riža, kinoa...), zdravim mastima (orašasti plodovi, avokado, semenke) i vlaknima (jabuke, kruške, bobičasto voće i povrće).

Tokom dana je pio minimalno tri litre vode, a imao je pravo da krši dijetu jednom nedeljno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.