Ovako će i najveće buntovnike naterati da nose masku i preko nosa VIDEO

Izvor: B92, 09.Jul.2020, 10:05

Ovako će i najveće buntovnike naterati da nose masku i preko nosa VIDEO

Iako su u Nemačkoj propisane drakonske kazne za nenošenje maski, nadležni se svakodnevno bore sa onima koji to i dalje ne poštuju.

U Berlinu su zbog toga došli na zanimljivu ideju.

Gradski prevoznik tamo apeluje na putnike da u ovim toplim danima ne koriste dezedorans. Pošto vozila nisu klimatizovana računaju da će "prirodna isparenja" naterati najveće buntovnike da stave masku i preko nosa.

Nemci masku drže uglavnom preko usta, a navlače je do kraja tek kad ugledaju kontrolore. Sa kampanjom zabrane dezedoransa počeli su od 1. jula.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ideja kako najveće buntovnike natjerati da nose masku preko nosa

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jul.2020

Iako su u Njemačkoj propisane drakonske kazne za nenošenje maski, nadležni se svakodnevno bore s onima koji to i dalje ne poštuju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.