Ovako bi mediji izveštavali o rođenju Isusa

Izvor: B92, 25.Dec.2013, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako bi mediji izveštavali o rođenju Isusa

Baš kao što smo nedavno imali priliku da vidimo kako bi mediji izveštavali u apokalipsi, sada je i Ny Mag zamislio kako bi se mediji odnosili prema Isusu u trenutku njegovog rođenja - da su postojali.

Dolazak mesije bio bio ogroman događaj za medije da su postojali pre nekih 2.000 godina, a kamoli danas, kada je svaki aspekt našeg života na neki način povezan sa njima.

Tako bi Foks njuz potencirao boju kože Isusa, dok bi sportska mreža pisala o tome kako će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Isus inspirisati sportiste u budućnosti.

"Hafington post" bi se svakako pozabavio nekim skandaloznijim aspektom njegovog rođenja dok bi popularni sajt Salon više bio okrenut rodnoj ravnopravnosti.

Pogledajte kako bi izgledalo izveštavanje medija sa rođenja Isusa

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ovako bi mediji izveštavali o rođenju Isusa

Izvor: B92, 25.Dec.2013

Baš kao što smo nedavno imali priliku da vidimo kako bi mediji izveštavali u apokalipsi, sada je i Ny Mag zamislio kako bi se mediji odnosili prema Isusu u trenutku njegovog rođenja - da su postojali...Dolazak mesije bio bio ogroman događaj za medije da su postojali pre nekih 2.000 godina, a kamoli...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.