Ovaj proizvod jedete svakodnevno, a kada vidite kako se pravi zgadiće vam se (FOTO)

Izvor: BKTV News, 21.Feb.2017, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj proizvod jedete svakodnevno, a kada vidite kako se pravi zgadiće vam se (FOTO)

Kečap izgleda kao hrana koja nema komplikovan proces proizvodnje s obzirom da je uglavnom na bazi paradajza.

Međutim, dok ne vidite proizvodnju kečapa, ne možete da znate da li je to stavrno tako.

Nedavno je procurio snimak iz fabrike Heinz kečapa u Kairu u Egiptu, a kada vidite kako se proizvodi, zgadiće vam se.

Video napravljen u unutrašnjosti fabrike ne traje dugo, ali je dovoljno da se vidi da ova fabrika ne brine preterano o higijeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<
Heinz Ketchup Factory In Egypt Is In Trouble After Gross Footage Surfaces #inspire https://t.co/ZskmZArz8Y pic.twitter.com/C88vf17Vwo

Na prvi pogled, čini se kao normalan dan u fabrici kečapa. Ali ako pažljivo pogledate paradajz koji se koristi za proizvodnju, videćete da su mnog bezbojni i truli.

Radnike, očigledno, to ne zanima uopšte. Prema izveštajima, direktor proizvodnje u Kairu je izgubio posao nakon što je ovaj video objavljen. Vrlo brzo, video je uklonjen s Jutjuba.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.